Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Hp 117A Orjinal Toner , Muadil Toneri - Toner Tozu - Toner Çipi

28-12-2019 16:44
Hp 117A Orjinal Toner , Muadil Toneri - Toner Tozu - Toner Çipi

Hp Color Laser 150a / 150nw / MFP178nw / MFP179fnw yazıcılarına ait W2070A Siyah / W2071A Mavi / W2072A Sarı / W2073A Kırmızı tonerlerin dolumu Dolum Türk® atölyelerinde yapılmaktadır. Bu yazıcı modelleri ülkemizde kullanıma yeni sunulduğu için toner dolumu ve muadil tonerleri henüz yeni piyasaya çıkmıştır. Cazip fiyatından dolayı kullanıcılar sıklıkla bu tonerleri bitirmekte ve değiştirmektedir, biten tonerlerini doldurtmakta, orjinal veya muadil tonerlerini almaktadırlar. Tabii ki burada su götürmez bir gerçek ise yazıcının performansının yüksek olması ve kullanıcı kitlesinin belli bir performans dan dolayı bu yazıcıları tercih etmesidir.Bu yazıcılar kullanıcılar tarafından minimum ve optimum seviyedeki renkli sayfa kalitesi seviyesinde vazgeçilmez kılan en büyük özellik hızlı, güvenilir ve tutarlı bir baskı kalitesi vermesi ve güçlü dokümantasyon çözümleri sunmasıdır , Dolum Türk® olarak bu yazıcıların baskı ihtiyaçlarını karşılamak için sarf malzemelerini tedarik etmekteyiz . Dolum Türk® tarafından ithal edilen Hp Color Laser 150a / 150nw / MFP178nw / MFP179fnw yazıcılara ait W2070A Siyah / W2071A Mavi / W2072A Sarı / W2073A Kırmızı tonerlere uyumlu TonerMAX® marka muadil tonerler orijinal ile %100 uyumlu ve problemsiz bir şekilde çalışmaktadır.

 Hp Color Laser 150a Toner        

Tipik bir Hp Color Laser 150a / 150nw / MFP178nw / MFP179fnw renkli yazıcılara ait tonerler normal standartlarda %5 sayfa yoğunluğu ile 1000 sayfa renkli ve 700 sayfa da siyah baskı yapma kapasitesine sahiptir. Bu fiyata satılan tonerler için iyi bir baskı adetidir. Tabii ki, bu basılacak belgenin sayfa üzerinde kapladığı alana göre değişkenlik gösterir. Firmamız tarafından üretilen TonerMAX® markalı Hp Color Laser 150a / 150nw / MFP178nw / MFP179fnw uyumlu muadil tonerleri kullanıcılar tarafından çok hesaplı bir alternatif urun olarak kabul edilmekle beraber kesinlikle problemsiz çalışmaktadır. Firmamız bu ve benzeri ürünler de ciddi bir ar-ge çalışması yaptığı için ürünlerimizdeki hata payını en aza indirme olanağını yakalamıştır.

HP® gibi kaliteli ve profesyonel hizmet sunan markaların ve ürettikleri teknolojik açıdan performansı yüksek yazıcıların isletmeler açısından gerekliliği su götürmez bir gerçektir. Bu ihtiyaçlarınızı orijinal ürünlerle çözmenizde fayda varise de, isletme giderleri acısından bakıldığında firmamız tarafından ithal edilen veya üretilen TonerMAX® markalı muadil tonerleri kullanmanızda bütçenize olumlu bir katkı sağlayacaktır.

     

Dolum Türk® ‘ten Toner MAX® markalı yan sanayi muadil tonerlerden veya muadil kartuşlar'dan satın almayı düşünüyorsanız, bilmelisiniz ki yüksek kalitede baskı çıkışları alacağınızı garanti ediyoruz.Bu nedenle Dolum Türk® %100 müşteri memnuniyeti garantisi ilkesine sadık olmaya ve 16 yılı aşkın bir süredir işlerinin arkasında durmaya devam etmektedir.

 

 

Saygılarımızla.

TonerMAX®& DolumTÜRK® & TonerTÜRK®

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.