Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Muadil Toneri - Toner Tozu - Toner Çipi

10-03-2018 21:54
UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Muadil Toneri - Toner Tozu - Toner Çipi

 

 

 

 



UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Muadil Toner 
 


 UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Toner Tozu

UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Toner Çipi 


 

 

UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Muadil Toner Fiyatı 

UTAX® P-C2155 ve P-C2665 toneriyazıcılara ait PK-5016 toner dolumu Dolum Türk® atölyelerinde yapılmaktadır. Bu yazıcı modelleri ülkemizde kullanıma yeni sunulduğu için toner dolumu ve muadil tonerleri henüz yeni piyasaya çıkmıştır. Cazip fiyatından dolayı kullanıcılar sıklıkla bu tonerleri bitirmekte ve değiştirmektedir, biten tonerlerin yerine doldurtmakta, orjinnal veya muadil tonerlerini almaktadır. Tabii ki burada su götürmez bir gerçek ise yazıcının performansının yüksek olması ve kullanıcı kitlesinin belli bir performans dan dolayı bu yazıcıları tercih etmesidir.Bu seri yazıcılar kullanıcılar tarafından minimum ve optimum seviyedeki renkli sayfa kalitesi seviyesinde vazgeçilmez kılan en büyük özellik hızlı, güvenilir ve tutarlı bir baskı kalitesi vermesi ve güçlü dokümantasyon çözümleri sunmasıdır , Dolum Türk® olarak bu yazıcıların baskı ihtiyaçlarını karşılamak için sarf malzemelerini tedarik etmekteyiz . Dolum Türk® tarafından ithal edilen UTAX® P-C2155 ve P-C2665 yazıcılara ait PK-5016 tonerlere uyumlu TonerMAX® marka muadil tonerler orijinali ile %100 uyumlu ve problemsiz bir şekilde çalışmaktadır.

UTAX® P-C2155 ve P-C2665 Muadil Toneri

Tipik bir UTAX® P-C2155 ve P-C2665 renkli yazıcılara ait tonerler normal standartlarda %5 sayfa yoğunluğu ile 5000 sayfa renkli ve 7000 sayfa da siyah baskı yapma kapasitesine sahiptir. Bu fiyata satılan tonerler için iyi bir baskı adetidir. Tabii ki, bu basılacak belgenin sayfa üzerinde kapladığı alana göre değişkenlik gösterir. Firmamız tarafından üretilen TonerMAX® markalı UTAX® P-C2155 ve P-C2665 uyumlu muadil tonerleri kullanıcılar tarafından çok hesaplı bir alternatif urun olarak kabul edilmekle beraber kesinlikle problemsiz çalışmaktadır. Firmamız bu ve benzeri ürünler de ciddi bir ar-ge çalışması yaptığı için ürünlerimizdeki hata payını en aza indirme olanağını yakalamıştır.

UTAX® gibi kaliteli ve profesyonel hizmet sunan markaların ve ürettikleri teknolojik açıdan performansı yüksek yazıcıların isletmeler açısından gerekliliği su götürmez bir gerçektir. Bu ihtiyaçlarınızı orijinal ürünlerle çözmenizde fayda varise de, isletme giderleri acısından bakıldığında firmamız tarafından ithal edilen veya üretilen TonerMAX® markalı uyumlu yan sanayi muadil tonerleri kullanmanızda bütçenize olumlu bir katkı sağlayacaktır.

Dolum Türk® ‘ten toner dolumişlemi yaptırmayı veya kendi üretimimiz olan Toner MAX® markalı yan sanayi muadil toner kartuşlarından satınalmayı düşünüyorsanız, bilmelisiniz ki yüksek kalitede baskı çıkışlarıalacağınızı garanti ediyoruz.Bu nedenle Dolum Türk® %100müşteri memnuniyeti garantisi ilkesine sadık olmaya ve 10 yılı aşkın bir süredirişlerinin arkasında durmaya devametmektedir.

 

 

Saygılarımızla.

TonerMAX®& DolumTÜRK® & TonerTÜRK®

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.